Nieuws

Het Weer

Druilerig weer vandaag. Toch staat er rond de klok van 10 een dame te schilderen. Steentje voor steentje. Ondertussen wordt de ontvangstruimte gestoft en gedweild en kleding aan de kant geschoven. Zo langzamerhand vult de ruimte zich met veel, heel veel kleding en attributen.

Rond 17 uur schuift er een groep deskundigen rondom warmteterugwinning aan. Zij moeten om 19 uur weer plaats maken voor een journalist en kartrekkers.  

Als we buiten komen staan er al weer een aantal mensen te wachten en groeit het aantal auto’s met of zonder aanhanger gestaag. Het is een drukte van belang. De tuin en de boomgaard heeft zo langzamerhand een heel aantal semi permanente bewoners erbij gekregen. Onze journalist , Sander is zo langzamerhand ook kind aan huis en heeft zo tussendoor een interview met een aantal mensen.

De dames van de terreinaankleding betreden ook het terrein met lampenkappen en allerlei andere accessoires. Ze komen in gepaste kleding , want er moet vanavond geklust worden.

We besluiten niet om de vergadering een half uur uit te stellen zodat iedereen eerst een kop koffie kan drinken. Daarna is het tijd voor de laatste kartrekkersvergadering voor de echte uitvoering. Er is ontzettend veel gedaan en zoals blijkt tijdens het overleg zijn er weinig zaken waar we ons zorgen over maken, behalve………….over de wind. Maar ja, dat hebben we niet in de hand. Er gaan tijdens de vergadering zelfs geluiden op : is er nog een leven NA het openluchtspel?????