Nieuws

Feestje

De wekker gaat deze ochtend redelijk op tijd. Om 8.30 uur komen de mensen van de tribune even polshoogte nemen van de plek, bereikbaarheid en afmetingen. Ze zijn er stipt op tijd en komen uit de buurt. Dat praat altijd wat gemakkelijker.

Daarna is het tijd voor een ontbijtje. En terwijl ik zit te eten is er telefoon van de bakker. Heb je het logo van het jubileum nog voor mij? Tja….dat wordt even zoeken. Hierdoor vergeet ik bijna dat ik nog gebak moet halen en er vanochtend ook nog bezoek komt.  Gelukkig is alles rond 10 uur in gereedheid. De jongens van de fuif arriveren, de oma’s en dan is het tijd voor een kopje koffie met gebak. Terwijl we hiervan genieten wordt er een bos bloemen binnen gebracht van het DB. Nu voel ik me op en top jarig. ’s Middags zitten we met een grote tafel vol mensen soep met broodjes te eten en tijd om op te ruimen is er niet, want dan staat het volgende bezoek al op de stoep. Op het erf wordt druk geklust om alles op tijd in gereedheid te hebben. De stemming is opperbest. Toiletwagen, snackwagen, brandblussers, drank. Alles arriveert en vindt zijn plekje. Wanneer alles bijna klaar is, komen de geluidsmensen en de bands binnen. We eten een hapje en daarna frist iedereen zich op onder begeleiding van de oefenklanken van de muziek.   EHBO, Beveiliging, vrijwilligers, alles komt binnendruppelen. We drinken een kop koffie en dan zijn we klaar voor de gasten.

De parkeerwacht staat klaar en langzamerhand komen de fietsers, automobilisten, maar vooral de feestgangers binnen.

Een mooi feestje. Volgens mij heb ik niet vaker zoveel gasten tijdens mijn verjaardag op ons erf gehad.