Nieuws

Anders

Vanochtend bij het ontwaken was de dag al “anders”. Regen, regen en nog eens regen. Heel erg welkom, maar zo ongewoon. De heren van decor zouden komen bouwen, maar lieten deze ochtend toch maar verstek gaan. Bert en Victor zaten ( in de auto) op het terrein te vergaderen. Als je niet beter wist zou je denken dat ze ons aan het stalken waren.

Deze ochtend maar boodschappen gedaan en de boel in huis op orde gemaakt om klaar te zijn voor de laatste loodjes.

Vanmiddag zijn de toiletten aangesloten, spandoeken opgehangen, lampjes opgehaald en nog veel meer van dit soort “onzichtbare” klussen die veel tijd vragen.  Het terrein was nog erg nat dus morgen kan er veel meer zichtbaar werk gedaan worden.

De decorbouwers  en aankleeddames waren vanavond weer van de partij. Wat een creativiteit.

De regisseuse van Hummelo kwam even kaarten halen en was erg onder de indruk van de precisie van de decorstukken en details. Een mooi compliment voor onze noeste werkers. Ook de schoorsteen van de smederij brandt echt. Knap staaltje werk, met oog voor detail.

Nu nog even een aantal bordjes ontwerpen, die ik morgen kan lamineren zodat wegaanduidingen en plaatsbepaling duidelijk is dit weekend.

Toen ik de post uit de brievenbus haalde zat er een kaart van één van onze dorpsbewoners tussen met de spreuk : Veel plezier en succes aankomend weekend! Jullie hebben al een hele tocht afgelegd. We verheugen ons erop!

Eerlijk gezegd : “wij verheugen ons er ook op”, al zal het vast weer “anders”  lopen als we denken.